Armada Janse is partner van het Smart Lighting Event te Eindhoven

27-02-2015

Slimme verlichting is sterk in opkomst

Met de introductie van de "Roadmap Stedelijke Verlichting Eindhoven 2030" richt Eindhoven zich op het tot stand brengen van een interactief lichtstysteem voor de openbare ruimte. De quadruple helix staat hierbij centraal. In dit kader wordt het Event Smart Lighting georganiseerd.

 

Smart Lighting Event is een jaarlijks grootschalig internationaal event waar alle technologische stakeholders samenkomen om informatie uit te wisselen over de laatste innovaties en mogelijkheden. Armada Janse is met haar kennis en expertise op interactieve lichtbeleving uiteraard partner van het Smart Lighting Event te Eindhoven.

 

De doelstelling van het event is het uitwisselen van kennis en inspiratie omtrent de meest innovatieve Europese Smart Lighting concepten. En het uitbouwen en/ of verstevigen van de huidige netwerken binnen het Smart Lighting domein.

 

Wanneer

Het event zal op 24 en 25 juni 2015 plaatsvinden , locatie Natlab Strijp S, waarbij gebruik wordt gemaakt van diverse werkvormen zoals: Inspiring Labs, ronde tafelsessies, excursies, co-creatie en plenaire keynote speeces met een internationaal karakter, wat betekent; internationale cases en sprekers en ook internationale bezoekers.

 

Wilt u meer weten over Armada Janse B.V. of dit bijzondere Event bel ons: 040 256 19 11

 

Meer lezen over het Smart Lighting Event

Klik hier voor de website

 

Terug naar overzicht