Design Pylon+

Een unieke uitstraling door gepatenteerd profiel voor reclamezuilen

Achtergrond
Reclamezuilen, -pylonen of - totems zijn er in diverse vormen en maten. Deze elementen vinden vaak hun toepassing bij de entree van een kantoorgebouw, als binnen- of buitenbewegwijzering. Herkenbaarheid van de huisstijl en een duidelijke richting-aanwijzing is hierbij van groot belang om uw klanten en overige bezoekers op adequate wijze hun weg te laten vinden naar en in uw pand. Bij toepassing van deze pylonen wil elke organisatie uiteraard een uniek design dat perfect aansluit bij een professionele uitstraling en het imago dat men nastreeft. Helaas hangt er aan een dergelijke oplossing ook vaak een aanzienlijk prijskaartje. Logisch gevolg is dat er in veel gevallen uiteindelijk gekozen wordt voor een eenvoudige, standaard reclamezuil, zonder onderscheidend vermogen zoals op nagenoeg elke hoek van de straat te zien is.


Oplossing
Om voor een aantrekkelijke prijs de mogelijkheid te creëren een unieke reclamezuil te realiseren voor elke organisatie, ontwikkelde Armada Janse speciaal voor deze toepassing de DesignPylon+. Dit product is gebaseerd op een gepatenteerd aluminium extrusie-profiel dat een grote variëteit aan mogelijkheden biedt als het gaat om de vormgeving van  reclamezuilen. Het profiel is zowel in breedte als in lengterichting toe te passen, waardoor zowel een diepe als een ondiepe uitvoering kan worden gerealiseerd, maar natuurlijk is dit profiel ook in hoogte variabel. Daarnaast is de beplating voor de reclamezuil volledig naar klantwens vorm te geven. Of het nu gaat om een vlak, gebolleerd of ander design. Door toepassing van blinde bevestiging van de panelen in het profiel ontstaat een strak geheel, zonder zichtbare bevestigingspunten. Ook het toepassen van verlichting (enkelzijdig of dubbelzijdig) is een betaalbare optie en is realiseerbaar in velerlei uitvoeringen. Het profiel maakt het zelfs mogelijk om de zuil aan de buitenzijde te voorzien van een lichtcontourlijn. Kortom de DesignPylon+ biedt legio mogelijkheden om uw zuil op maat te ontwerpen en uw eigen unieke uitstraling te realiseren tegen een interessante prijs.

De voordelen op een rijtje
Hoge designwaarde door onzichtbare bevestigingspunten
Het ontwerp van het gepatenteerde extrusie-profiel zorgt voor een blinde bevestiging van de beplating zonder zichtbare schroeven of ander bevestigingsmiddelen. Op deze manier ontstaat er een pylon met een hoge designwaarde.

Vormgeving 
De DesignPylon+ is volledig naar klantwens vorm te geven. Armada Janse beschikt over een grafische ontwerpafdeling die graag met u meedenkt over de vormgeving van uw design pylon.

Binnen en buiten toepasbaar 
De zuil is zowel geschikt voor zowel in- als outdoor toepassingen en kan daarbij dienst doen als reclamedrager en is tevens toepasbaar als bewegwijzering.
Voordelig maatwerk 
Door toepassing van dit gepatenteerde profiel wordt ten opzichte van maatwerk reclamezuilen een aanzienlijk kostenvoordeel behaald. Dit resulteert in een uniek design voor een gunstige prijs.


Advies op maat
Uiteraard voorzien wij u graag van een advies op maat aangaande de mogelijkheden van onze reclamezuil voor uw organisatie. Meer informatie over deze en andere innovaties kunt u vinden op onze website. Voor een vrijblijvende afspraak of telefonisch advies kunt u ons bereiken op 040-2561911.

 

 

Terug naar overzicht

Design Pylon+
Design Pylon+
Design Pylon+
Design Pylon+