BREEAM-NL Certificering

Armada Janse is specialist op het gebied van BREEAM

BREEAM is tegenwoordig het meest actuele instrument om de duurzaamheid van gebouwen en gebieden te beoordelen. Door BREEAM krijgt u inzicht in de werkelijke prestatie van uw project op duurzaamheid. Steeds meer organisaties hechten waarde aan BREEAM. Doordat BREEAM een internationaal erkend keurmerk is, wordt uw prestatie erkend en door de markt op waarde beoordeeld.

BREEAM beoordeelt gebouwen op negen verschillende duurzaamheidscategorieën. Het is daarmee een integraal duurzaamheidskenmerk. Certificeren met BREEAM betekent dat u aantoonbaar kunt maken dat uw project daadwerkelijk een duurzaam project is. Duurzame projecten zijn in trek bij huurders en gebruikers. Partijen zijn bereid meer te betalen om van het gebouw/ gebied gebruik te mogen maken. Dit kan oplopen tot circa 20% wanneer het BREEAM is gecertificeerd. Deze investeringen worden terugverdiend door een reductie van onder andere energiekosten en onderhoud. Wanneer u BREEAM toepast op uw lichtreclame installaties, kunt u middels de Energie Investeringsaftrek in aanmerking komen voor een energiesubsidie. Armada Janse kan u perfect adviseren over het gebruik van BREEAM en de EIA subsidie.

Lichtreclames, architecturale verlichting of andere vormen van creatieve verlichting zijn onderdelen van BREEAM. Dit kan worden toegepast op zowel nieuwbouw, renovatie, gebiedsontwikkeling als bestaande gebouwen.

BREEAM is voor iedere organisatie een interessante overweging en lichtreclames zijn daarin ook een belangrijk onderwerp, vanwege de energiebesparing en de gevolgen daarvan op het milieu. Daarnaast is met name het voorkomen van lichthinder een belangrijk onderwerp.

Bereidt uw gebouw voor op de toekomst en maak gebruik van BREEAM!

 

Contacteer Armada Janse voor meer informatie betreffende BREEAM-NL.
Tel: 040- 256 19 11 of via e-mail: info@armadajanse.nl

 

 

 

Terug naar overzicht