Armada Janse is lid van Vereniging Bewegwijzering Nederland (VBN)

Goede bewegwijzering en lichtreclame zijn van groot belang voor zowel de herkenbaarheid als voor de uitstraling van uw bedrijf. Een goede bewegwijzering is het visitekaartje van uw bedrijf, organisatie of gemeente. Is uw organisatie goed zichtbaar en weet men de weg te vinden op uw terrein of in uw gebouw?

 

Wanneer bezoekers worden ontvangen in gebouwen of publieke ruimten worden ze geconfronteerd met vele visuele indrukken. De bewegwijzering moet daarbij voldoende opvallen, de bezoeker een houvast geven zodat deze zich meteen welkom voelt. Bezoekers en personeel worden op consistente wijze begeleid vanaf de entree tot aan de plaats van bestemming.

 

Het aanschaffen van bewegwijzering is voor de meeste opdrachtgevers geen dagelijkse bezigheid, het verdient daarom aanbeveling om de begeleiding en de kwaliteitscontrole in professionele handen te leggen.

 

Armada Janse is lid van de Vereniging Bewegwijzering Nederland (VBN). Het doel van de vereniging is het bieden van een platform aan de professionals op gebied van bewegwijzering. U moet hierbij denken aan de volgende specialismen;

 

- inventariseren en adviseren
- inhoudelijke en/of materiële planvorming
- design en vormgeving met focus op bepaalde beeldelementen
- adviseren en ontwerpen, produceren en monteren van het bovengenoemde


Onze bewegwijzering is gebaseerd op kennis en inzicht in gedrag en informatiebehoefte van mensen in een onbekende omgeving. Het vaststellen en verstrekken van de minimale informatie om hen maximaal te begeleiden naar de juiste plek, is ons specialisme.

 

Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen over bewegwijzering?

Neem contact op met één van onze adviseurs voor meer informatie of een advies op maat:

+ 31 (0)40 256 1911

 

 

 

 

Terug naar overzicht