Innovatie

3D Printing

Innovatie staat centraal bij Armada Janse. Wij zijn constant op zoek naar de nieuwste innovatieve technieken. Creativiteit en duurzaamheid vinden wij belangrijk. 3D-printing is één van deze nieuwe innovatieve technieken.

 

3D geprinte lichtreclame

De belangstellingstelling voor 3D printen is de laatste jaren in een stroomversnelling gekomen. Ook in de lichtreclame wereld heeft 3D printen zijn positie versterkt. We zien dat er steeds vaker gebruik wordt gemaakt van 3D printing.

 

Vooral wanneer het gaat om creatieve lichtreclame objecten. Want immers alles wat je 3D ontwerpt kan 3D geprint worden. Daarnaast komen ook kleine doosletters en logo’s al uit de 3D-printer.

 

Wat is 3D printen?

3D printen is een technologie waarmee producten driedimensionaal in laagjes worden opgebouwd op basis van een digitaal bestand. Voor het opbouwen van een product kunnen diverse materialen worden gebruikt zoals, kunststof, papier, titanium en vrijwel alle overige soorten metaal.

 

Andere technieken

Wij volgen de ontwikkelingen van 3D printing op de voet, maar hebben ook andere technieken in huis om uw reclame-uitingen of creatieve lichtobjecten driedimensionaal vorm te geven.

 

 

 

Terug naar overzicht

Armada Janse lichtreclame
Armada Janse lichtreclame
Armada Janse lichtreclame
Armada Janse lichtreclame
Armada Janse lichtreclame
Armada Janse lichtreclame