Onderhoud

Een lichtreclame of lichtobject is het visitekaartje van een bedrijf. Door periodiek preventief onderhoud wordt niet alleen de levensduur van een lichtreclame of lichtobject verlengd, maar is het visitekaartje 365 dagen per jaar op orde en worden eventuele defecten, onverwachte storingen of schade beperkt.

 

Tijdens een preventief onderhoud wordt de lichtreclame installatie in- en uitwendig gereinigd. Daarnaast wordt de installatie geïnspecteerd op een goede werking, en indien nodig worden componenten zoals leds, neonglassystemen en trafo’s vervangen. Ook vindt er een controle en eventuele afstelling plaats van de besturingselektronica van de led installaties.

 

Alle uitgevoerde werkzaamheden worden vastgelegd in een statusrapportage welke na uitvoering van de onderhoudswerkzaamheden aan de opdrachtgever wordt verstrekt.

 

Hierin staat vermeld welke elementen c.q. installaties wanneer onderhouden zijn en wat de status is, van de behuizing, de verlichting en de constructie eventueel met een vermelding van geconstateerde bijzonderheden. Foto’s welke gemaakt zijn tijdens het onderhoud worden toegevoegd aan de rapportage.

 

Door preventief onderhoud creëert men een optimale uitstraling en een maximale veiligheid.

 

 

 

Terug naar overzicht

Onderhoud
Onderhoud
Onderhoud