Projectcoördinatie

Projectcoördinatoren van lichtreclame projecten houden zich bezig met de coördinatie, engineering en uitvoering (monitoren en eventueel bijsturen) van het gehele project.

 

Elk project is anders, maar vast staat dat je voor ieder project technisch inzicht nodig hebt. Daarnaast moet een projectcoördinator toezien op de naleving van de wet- en regelgeving, de richtlijnen, procedures en voorschriften.

 

Projectcoördinatoren worden vaak al tijdens de aanvraag betrokken bij een project. Zij bekijken samen met de adviseur naar de technische oplossingen en mogelijkheden die het best aansluiten bij de klantwensen.

 

Nadat de opdracht door de klant is verstrekt, wordt samen met de afdeling engineering het project technisch uitgewerkt. Vervolgens worden de materialen besteld, planningen gemaakt en eventuele vergaderingen belegd of bijgewoond.

 

Daarna kan de realisatie van start gaan. De projectcoördinator is verantwoordelijk voor het eindresultaat en of deze voldoet aan de gestelde eisen. Dit wordt dan ook nauwlettend en periodiek gemonitord.

 

Tot slot wordt de lichtreclame of het lichtobject gemonteerd op locatie door onze eigen installatieteams zoals, in overleg met de klant, gepland door de projectcoördinator. Daarna zal het project volledig opgeleverd worden.

 

Kortom, iedere fase wordt strak bewaakt door de projectcoördinator. De opdrachtgever wordt tijdig geïnformeerd over de vorderingen. Dit voorkomt onnodige verrassingen.

 

Projectcoördinatie in optima forma.

 

 

 

Terug naar overzicht

Armada Janse lichtreclame
Armada Janse gevelreclame
Armada Janse lichtreclame