Doekwissel ING mast

Projectlocatie: Schiphol

Armada Janse verzorgt al vele jaren het onderhoud aan en de wisseling van doeken in de reclamemasten van Schiphol Media. Vele miljoenen voorbijgangers zien jaarlijks de verlichte advertenties van bekende merken op de diverse masten op en rond onze grootste Nederlandse luchthaven.

 

Schiphol is continu in beweging, hetgeen ook voor uitdagingen kan zorgen in de uitvoering van een doekwissel. Veiligheid staat daarbij bij zowel Schiphol als Armada Janse hoog in het vaandel.

 

Recent hebben wij voor ING verschillende nieuwe reclamedoeken geplaatst in een mast op Schiphol. Gezien de ervaring een redelijk routinematig project, echter wordt er rondom de bewuste reclamemast momenteel volop gebouwd aan de realisatie van een compleet nieuwe parkeergarage. Aangezien de reclamemast binnen de bouwhekken staat en ook andere partijen op de werklocatie druk in bedrijf zijn was een goede afstemming vereist op het gebied van veiligheid.

 

Tezamen met de firma BAM en Schiphol gebiedsbeheer is een V&G veiligheidsplan opgesteld waarin alle mogelijke risico’s tijdens het uitvoeren van onze werkzaamheden in kaart zijn gebracht. Ook werd er een nauwkeurige planning opgesteld in verband met de afstemming van andere werkzaamheden rond de reclamemast welke de bereikbaarheid bemoeilijkte.

 

Vanzelfsprekend gelden op een dergelijke bouwplaats strenge veiligheidsvoorschriften. Armada Janse is als bedrijf zijnde VCA** en ISO 9001 gecertificeerd en heeft na een intensief voortraject en duidelijke afspraken het werk uiteindelijk in overeenstemming met deze veiligheidsvoorschriften uitgevoerd.

 

 

 

Terug naar overzicht