Atradius

Atradius is marktleider in Nederland als het gaat om creditmanagement oplossingen. Met ruim 160 vestigingen verdeeld over 50 verschillende landen een bedrijf dat een professionele uitstraling in alle facetten hoog in het vaandel heeft staan.

 

Dé uitdaging

Het prominente en schitterend vormgegeven glazen hoofdkantoor in Amsterdam, dat zichtbaar is vanaf de rijksweg A4, werd reeds bij de nieuwbouw in 2007 door Armada Janse voorzien van enorme verlichte beeldmerken. Recent wijzigde de huisstijl, wat voor Atradius direct gelegenheid gaf om nog grootser uit te pakken. Armada Janse kreeg de uitdaging om met de nieuwe huisstijl een nog imposantere merkbeleving voor de vele dagelijkse passanten te creëren. Bijkomende uitdaging was de bereikbaarheid van het pand, gelegen aan een tweetal drukke doorgaande wegen, en het deugdelijk bevestigen van de elementen tegen de met name uit glas bestaande gevels.

 

Onze oplossing

Om de impact van het beeldmerk te vergroten ontwierp Armada Janse twee lichtreclame-installaties die anderhalf keer het formaat van de oude installaties omvatten. Voor de montage is gebruik gemaakt van een 120 tons mobiele hijskraan, waarbij Armada Janse alle veiligheidsaspecten voor het voorbijgaande verkeer in acht heeft genomen. Het eindresultaat vormt een prachtig geheel dat, net als de voorgaande uitingen, wederom perfect past bij de moderne architectuur van het pand.

  • Projectnaam:Atradius
  • Locatie:Amsterdam

Terug naar overzicht