Akzo Nobel

Projectlocatie: Amsterdam

Akzo Nobel is specialist en marktleider op het gebied van verf, coatings en specialistische chemicaliën en jarenlang één van de vaste klanten van Armada Janse. Met vestigingen in 80 landen en wereldwijd ruim 57.000 werknemers in dienst is Akzo Nobel ’s werelds toonaangevende verfleverancier met merken als Flexa, Sikkens, Dulux en Hammerite.

 

De uitdaging

Een aantal jaren geleden heeft Armada Janse het huidige hoofdkantoor van Akzo Nobel voorzien van licht- en bewegwijzering. Begin 2014 is men gestart met de bouw van het nieuwe hoofdkantoor voor Akzo Nobel aan de Zuidas te Amsterdam. Het prominente en schitterende nieuwbouwpand dat zichtbaar is vanaf de rijksweg A10 is onlangs door Armada Janse aan de buitenzijde voorzien van 2 verlichte beeldmerken. Voor de montage is gebruik gemaakt van een 120 Tons hijskraan met 60 meter giek. Het eindresultaat vormt een imposante merkbeleving voor het dagelijks voorbijgaande verkeer.

 
Naast de 2 beeldmerken heeft Armada Janse de 10 verdiepingen van het circa 12.000 m² grote mondiale hoofdkantoor voorzien van ruim 1.300  bewegwijzeringsborden.

 

Het totale eindresultaat vormt een prachtig geheel dat perfect past bij het pand dat volgens de nieuwste duurzaamheidsnormen is ontworpen.

  • ProjectnaamAkzo Nobel
  • LocatieAmsterdam

 

Terug naar overzicht

Akzo Nobel
Akzo Nobel