Bas Trucks

Projectlocatie: Veghel

Met een aanbod van 1500 gebruikte voertuigen is Bas Trucks, Europa’s grootste truck en trailer dealer. Omdat het huidige kantoor niet meer voldeed aan de laatste wensen en eisen is besloten om het grondig te renoveren.

 

Na de renovatie van het pand heeft Armada Janse zorg mogen dragen voor de gevelreclame van het gerenoveerde hoofdkantoor en het nieuwe pand; de werkplaats.

 

Het hoofkantoor is voorzien van 2 teksten ‘BAS’ welke met de behulp van afstandhouders direct aan de lamellen zijn bevestigd. Daarnaast hebben we op de gevel van het nieuwbouwpand twee teksten ‘BAS Trucks’ inclusief beeldmerk van bijna 20 meter gemonteerd. De reliëfletters en het beeldmerk zijn ieder afzonderlijk rechtstreeks door middel van afstandhouders op de gevel gemonteerd.

 

Beide teksten en het beeldmerk zijn voorzien van hoogwaardige ledverlichting, waarbij de verlichting overdag uitgeschakeld is.

 

Naast de gevelreclame heeft Armada Janse ook 4 enkelzijdig verlichte zuilen van bijna 6 meter hoog geproduceerd en gemonteerd.

 

Hiermee is de zichtbaarheid van Bas Trucks geoptimaliseerd voor klanten, prospects en passanten.

 

 

Terug naar overzicht

Armada Janse frame pylon in productie
Armada Janse pylon test in productie
Armada Janse pylonen op locatie