Huisstijlwijziging CZ

Projectlocatie: Nederland

Armada Janse heeft de complete huisstijlwijziging van CZ in Nederland verzorgd. Ten behoeve van deze huisstijlwijziging is bewust en in nauwe samenwerking met de opdrachtgever gewerkt aan een gedegen prototyping. Hiermee is de meest optimale uitstraling van de nieuwe huisstijl gerealiseerd.

 

In het voortraject op het uiteindelijke prototype zijn verscheidene kleurproeven in samenspraak met afdeling marketingcommunicatie van CZ vormgegeven.

 

Na het definitief vastleggen van de specificaties heeft Armada Janse het volledige traject verzorgd van vergunningsaanvragen bij de gemeenten, tot aan de daadwerkelijke installatie op de verschillende locaties.

 

Zo zijn de gehele 5- fasen die Armada Janse kan bieden toegepast:

 

Projectmanagement van A tot Z

1. Advies
2. Vormgeving & engineering
3. Productie
4. Montage en installatie
5. Evaluatie, service en onderhoud
In totaal zijn 4 hoofdkantoren in Goes, Sittard, Tilburg Ringbaan en Tilburg Goldmanweg voorzien van nieuwe lichtreclames, verlichte pylonen en bewegwijzeringen. Daarnaast zijn nog 14 service locaties voorzien van nieuwe verlichte CZ logo’s.

 

Daarmee zijn alle oude neon logo’s en TL verlichte pylonen vervangen door nieuwe logo’s met duurzame LED verlichting.

 

Inmiddels zijn alle hoofdkantoren en servicelocaties in Zeeland, Noord- Brabant en Limburg uitgerust met elementen in deze nieuwe huisstijl en zal Armada Janse ook de verantwoordelijkheid dragen voor de service en het onderhoud van alle signing.

 

 

 

Terug naar overzicht

Huisstijlwijziging CZ
Huisstijlwijziging CZ
Huisstijlwijziging CZ
Huisstijlwijziging CZ
Huisstijlwijziging CZ
Huisstijlwijziging CZ