DHL Parcel sorteercentrum

Projectlocatie: Amsterdam

Eerder heeft Armada Janse voor DHL de nieuwbouwlocaties te Nieuwegein, Born-Holtum, Wijchen, Oud-Gastel en het hoofdkantoor van Eindhoven mogen voorzien van nieuwe Coroprate Indentity signing. Recent kreeg Armada Janse als prefered supplier van DHL de opdracht om het nieuwe DHL Parcel sorteercentrum in Amsterdam te voorzien van diverse signing.

 

Het pand is voorzien van 3 gevelpanelen welke zijn opgebouwd uit verschillende delen met ieder een lengte van ruim 30 meter lang en 4 meter hoog. Kenmerkend aan deze gevelpanelen is dat het rode DHL logo in een extra reliëf is uitgevoerd. De gevelpanelen worden aangelicht middels LED-spots welke boven de fascia zijn gemonteerd.

 

Daarnaast heeft Armada Janse een gevelreclame van ruim 4 meter breed geproduceerd, geleverd en gemonteerd boven de ingang van het pand. Deze reclame is voorzien driedimensionale rode DHL letters die uit de gele achtergrond steken. Tevens is de aanwezige sprinklertank met een diameter van bijna 10 meter voorzien van folie. Het gaat hier om een gele bies met een totale lengte van 30 meter en deze is voorzien van het rode DHL logo.

 

Op het terrein is ook een dubbelzijdig verlichte pylon geplaatst welke inwendig egaal wordt verlicht door middel van led.

 

Hierdoor heeft het nieuwe pand een unieke en herkenbare uitstraling, wat garant staat voor duurzaamheid en herkenbaarheid.

 

 

 

Terug naar overzicht

DHL gevelreclame postsorteercentrum Amsterdam
DHL geveltekst op sprinklertekst geproduceerd en gemonteerd door Armada Janse
Dubbelzijdig verlichte pylon DHL gemonteerd door Armada Janse