GlaxoSmithKline (GSK)

Projectlocatie: Zeist

GlaxoSmithKline, afgekort GSK, is een Engelse onderneming die zich bezighoudt met het vervaardigen van farmaceutische, biologische en gezondheidsproducten. GSK behoort tot de vijf grootste farmaceutische industriële ondernemingen van de wereld en is in meer dan honderd landen actief.

 

Armada Janse heeft de lichtreclames en de binnen- en buitenbewegwijzeringen geproduceerd, geleverd en gemonteerd voor de Nederlandse hoofdlocatie in Zeist. Zo zijn er onder andere 2 lichtreclames en 3 verschillende pylonen gerealiseerd welke voorzien zijn van led verlichting.

 

Daarnaast zijn er onverlichte parkeerborden en directionals gerealiseerd. Deze aluminium borden zijn voorzien van fullcolour prints met een glanzende transparante laminaat om de lange levensduur tegen alle weersomstandigheden te garanderen.

 

Tevens heeft Armada Janse verschillende wanden aan de binnenzijde van het pand voorzien van decoratieve behangprints, panelen inclusief doeken en foliestickers.

 

Zowel overdag als ‘s nachts wordt de huisstijl op prachtige wijze weergegeven. Hierdoor is een optimale uitstraling ook voor de komende jaren gegarandeerd.

 

 

 

 

 

 

Terug naar overzicht

GlaxoSmithKline (GSK)
GlaxoSmithKline (GSK)