HP Valves

Projectlocatie: Hengelo (Overijssel)

Om verdere groei van het bedrijf mogelijk te maken heeft HP Valves een nieuwe fabriek met kantoren gebouwd op het “High Tech System Park” (voormalige Thales terrein) te Hengelo.

 

In samenwerking met de architect, BTC Architecten, en in opdracht van de aannemer heeft Armada Janse voor HP Valves diverse maatwerk verlichtingselementen ontwikkeld, geproduceerd en gemonteerd.

 

Op de linkerzijde van de bijna 100 meter lange achtergevel aan de kanaalzijde van het pand is het woordmerk van HP Valves inclusief beeldmerk met een totale lengte van ruim 13 meter gerealiseerd. De letters zijn voorzien van speciale rasterfolie. Deze rasterfolie zorgt voor een zwarte uitstraling bij dagwaarde en een witte uitstraling bij nachtwaarde hierdoor ontstaat een optimaal contrast. Het beeldmerk is voorzien van blauwe ledverlichting, welke middels een dynamische aansturing een pulserend effect heeft. De verlichting fluctueert tussen de 0% en 100% lichtopbrengst als een soort hartritme.

 

Daarnaast is op de achtergevel een blauwe Ledlijn gemonteerd met een totale lengte van ruim 68 meter. Ook deze Ledlijn heeft middels dezelfde aansturing een pulserend effect.

 

Aan de rechterzijde van de achtergevel is het met Led verlichte logo ‘High Tech Systems Park’ gemonteerd. Deze lichtreclame heeft een tekstlengte van 9,5 meter.

 

Aan de linker voorzijde van het pand is eveneens het HP Valves beeld- en woordmerk gemonteerd. Beide beeld- en woordmerken zijn voorzien van Ledverlichting.

 

Het eindresultaat is een prachtig bedrijfsgebouw welke is voorzien van diverse in het oog springende verlichte huisstijl elementen.

 

 

 

 

Terug naar overzicht

Lichtreclame HP Valves door Lichtreclame specialist Armada Janse
Lichtreclame HP Valves door Lichtreclame specialist Armada Janse
Lichtreclame HP Valves door Lichtreclame specialist Armada Janse