Klus op grote hoogte!

Projectlocatie: Kadaster De Grift, Apeldoorn

Niet alleen de twee doeklichtbakken van ruim 7,6 meter lang en 5,5 meter hoog maakte het project speciaal, ook de demontage van de oude gevelreclame en de montage van de nieuw Signing op grote hoogte vereiste de nodige voorbereidingen.

 

Armada Janse was deze keer verantwoordelijk voor de levering en montage van twee nieuwe reclame – uitingen met het ‘kadaster’ beeldmerk.

 

De lichtbakken welke vervaardigd zijn in eigen productie  zijn geproduceerd uit aluminium elementen die in verband met de grootte inwendig voorzien zijn van extra verstijving op basis van sterkte- en windberekeningen.  Beide doeklichtbakken zijn aan de voorzijde voorzien van een PVC – doek met een geïntegreerd spanmechanisme zonder zichtbare bevestigingen.

 

Op het PVC doek zelf is een kleurecht en weersbestendige block-out folie (lichtdicht) aangebracht, welke niet van toepassing is op het beeldmerk en de tekst.

 

Voor een optimale lichtverspreiding is er gekozen om de doeklichtbak inwendig geheel wit te lakken. Daarnaast is de gevelreclame voorzien van hoogwaardige witte led module verlichting.

 

Hiermee is de zichtbaarheid van het nieuwe logo op zo’n 50 meter hoogte gegarandeerd.

 

 

Terug naar overzicht