Openbaar Ministerie

Projectlocatie: Arnhem

Omdat het Openbaar Ministerie in Arnhem een storing had in hun geveltekst hebben zij contact gezocht met Armada Janse. Naast deze storingsmelding kreeg Armada Janse het verzoek om de mogelijkheden te bekijken om de huidige geveltekst om te bouwen naar LED verlichting.

 

Ter plaatse heeft de Armada Janse de voorkappen van de gevelreclame gedemonteerd en is de bestaande neonverlichting inclusief trafo’s verwijderd. Tot slot zijn de overige delen van het element gedemonteerd en naar onze productielocatie in Budel vervoerd.

 

In onze productiehal in Budel zijn de letters gereinigd en voorzien van een nieuwe laklaag. Daarna is de geveltekst voorzien van hoogwaardige ledverlichting, nieuwe trafo’s en bekabeling. De oude neonverlichting en trafo’s zijn gescheiden afgevoerd voor milieuvriendelijke vernietiging.

 

Het resultaat zijn lagere energiekosten en een verbeterde uitstraling die past bij het Openbaar Ministerie. Bovendien is een revisie zoals hier beschreven duurzamer dan het produceren van een nieuwe geveltekst, mede doordat grote delen hergebruikt worden bij een revisie.

 

 

 

 

Terug naar overzicht

Armada Janse demontage geveltekst
Armada Janse reinigen geveltekst voor hergebruik
Armada Janse voorkappen geveltekst voorzien van een nieuwe laklaag
Armada Janse montage geveltekst na renovatie
Armada Janse gevelreclame
Armada Janse gevelreclame Openbaar Ministerie | verbeterde uitstraling