Robeco

Projectlocatie: gebouw 'First"te Rotterdam

Achtergrond 

Robeco is een Nederlandse  vermogensbeheerder. De naam is oorspronkelijk een afkorting voor Rotterdamse Beleggings Consortium. Robeco biedt beleggingsproducten en – diensten voor institutionele en particuliere beleggers wereldwijd.

 

De uitdaging

Robeco en Armada Janse onderhouden al jarenlang een uitstekende relatie. Een aantal jaren geleden heeft Armada Janse het oude hoofdkantoor  van Robeco gelegen op de hoek van De Blaak en de Coolsingel in Rotterdam voorzien van lichtreclame. Begin 2016 is men verhuisd naar het nieuwe hoofdkantoor,  een 125 meter hoge ‘First’ gebouw (nieuwbouw) aan het Weena tegenover het Centraal Station.

Het pand is onlangs door Armada Janse aan de buitenzijde op de 6e en 31e verdieping voorzien van 2 inwendig verlichte gevelteksten ‘Robeco’ conform de huisstijl. Hier zijn vele berekeningen en vergaderingen met o.a. de Gemeente Rotterdam aan vooraf gegaan.

 

Smartdimmer®

De ledverlichting in de lichtreclames van ROBECO zijn uitgevoerd met speciale Smartdimmers ®.

 

De Smartdimmer® van Armada Janse is speciaal ontwikkeld om de aansturing van lichtreclame-installaties te optimaliseren. Hiermee wordt een perfecte balans gevonden tussen en optimale uitstraling van de installatie op ieder moment van de dag en een zo laag mogelijk energieverbruik. Hiermee voldoet de installatie aan de Breeam eisen.

 

 

 

Terug naar overzicht

Robeco