Shimano

Projectlocatie: High Tech Campus Eindhoven

 

Achtergrond 

Begin 2017 is het nieuwbouwpand van het Europese hoofdkantoor van Shimano gerealiseerd op de High Tech Campus te Eindhoven. Het pand is gelegen ten noorden van Rijksweg A2/N2 (randweg Eindhoven).

 

De uitdaging

Armada Janse kreeg de opdracht voor het produceren, leveren en monteren van 2 stuks doosletterteksten Shimano conform huisstijl.

De gemonteerde gevelreclames zijn voorzien van automatische schemerdimmers. De schemerdimmer schakelt de tekst in bij schemer en dimt automatisch naar mate het donkerder wordt. Bij zonsopkomst wordt de installatie weer uitgeschakeld.

De gevelreclames zijn voorzien van LED verlichting en zijn geproduceerd conform de door BREEAM gestelde eisen evenals de eisen die de High Tech Campus stelt aan bedrijfsprofilering.

Hiermee is een perfecte balans gevonden tussen een optimale uitstraling van de installatie op ieder moment van de dag met een zo laag mogelijk energieverbruik. Het nieuwbouwpand van Shimano is een van de duurzaamste gebouwen van Nederland en heeft het BREEAM4 certificaat.

 

 

 

Terug naar overzicht

Shimano
Shimano
Shimano