Bovemij visuele eenheid

Projectlocatie: Takenhofplein, Nijmegen

Kantorenpark ‘Brabantse Poort’ dichtbij de A73 en A50 heeft vanaf heden een herkenbare blikvanger. Bij het binnenrijden van Nijmegen via de A326 vallen de kantoorpanden van Bovemij met hun gevelreclames en ledlijnen direct op.

 

Bovemij  is in 2017 eigenaar geworden van een derde pand aan het Takenhofplein 1 te Nijmegen.

 

In 2016 heeft Armada Janse  twee kantoor panden van Bovemij (Takenhofplein 2 en 3) voorzien van gevelreclames conform de nieuwe huisstijl en dynamische RGB – LED lijnen op de dakrand. Dit om de zichtbaarheid en de eenheid van beide panden te vergroten.

 

Armada Janse kreeg de opdracht om ook het derde pand van Bovemij te voorzien van dynamische Ledcountourlijnen en een lichtreclame met logo. Daarmee komt het totaal van dynamische RGB verlichting aan het Takenhofplein op ruim 260 meter.

 

Bij nachtwaarde schijnen de groene, blauwe en witte kleuren van de drie kantoorpanden je tegemoet. Hierdoor zijn de drie kantoorpanden prominent zichtbaar en herkenbaar voor de dagelijkse passanten en bezoekers.

 

Bij speciale gelegenheden kan er van deze kleuren worden afgeweken. Door middel van een computer gestuurd programma is het namelijk mogelijk om speciale kleuren en effecten weer te geven.

 

Bovemij Aramda Janse gevelreclame

 

 

 

Terug naar overzicht

Bovemij Armada Janse lichtreclame
Bovemij Armada Janse gevelreclame
Bovemij Armada Janse gevelreclame