Cargill Animal Nutrition

Projectlocatie: Rotterdam

Maatwerk lichtreclame daktekst op 43 meter hoogte

 

Cargill heeft vestigingen op diverse locaties in Nederland.

 

Armada Janse kreeg de opdracht om de huidige daktekst op de silo aan de Veerlaan in Rotterdam te vervangen door een maatwerk lichtreclame - installatie met de tekst Cargill en het logo conform de huisstijl.

 

Montage op hoogte vereist de juiste voorzieningen en een goede voorbereiding

 

Met behulp van een 60 meter mobiele torenkraan is de huidige lichtreclame inclusief de bestaande basisconstructie door Armada Janse gedemonteerd en vervangen door een nieuwe basisconstructie voorzien van tekst Cargill en het logo.

 

De lichtreclame heeft een lengte van 6,5 meter en is ruim 3 meter hoog. De letters worden inwendig verlicht middels hoogwaardige ledverlichting. Daarnaast is de lichtreclame-installatie voorzien van een automatische dimbare leddriver. Zodat op ieder gewenst moment van de dag de lichtintensiteit wordt aangepast.

 

Op de nieuwe basisconstructie heeft Armada Janse een kantelbaar frame met gasveren gemonteerd, dit ten behoeve van het uitvoeren van het preventief onderhoud. Hiermee wordt de veiligheid van de monteur gewaarborgd. Bovendien kunnen de onderhoudswerkzaamheden efficiënter en gemakkelijker worden uitgevoerd.

 

Tevens heeft Armada Janse op de achterzijde van het pand een onverlicht paneel met freeslettertekst gemonteerd met een lengte 3,9 meter lang en 1,4 meter hoog.

 

Hiermee is een perfecte balans gevonden tussen een optimale uitstraling op ieder gewenst moment van de dag en een zo laag mogelijk energieverbruik.

 

 

 

Terug naar overzicht

Armada Janse demontage daktekst op hoogte
Armada Janse lichtreclametekst op kantelbaar frame
Armada Janse plaatsing maatwerk daktekst
Armada Janse plaatsen onverlichte freeslettertekst