Heron auto

Projectlocatie: Purmerend

Heron Auto (onderdeel Stern Groep) heeft in 2017 een nieuw automotive campus gebouwd in Purmerend. Hier hebben zich Audi, Volkswagen, Seat en Skoda gevestigd. 

 

Armada Janse is al jaren preferred supplier van Heron Auto en is dan ook gevraagd om deze grote klus op het gebied van lichtreclame op zich te nemen. 

 

Naast het leveren en monteren van de elementen heeft Armada Janse ook de technische opnames en projectmanagement verzorgd. 

 

Alle merken hebben een eigen huisstijl bestaande uit diverse lichtreclames, verlichte reclame zuilen en allerlei soorten bewegwijzering. Bijzonder daarnaast is de gigantische omkadering van het Volkswagen pand waarin op maat gemaakte LED lijnen zijn geproduceerd en gemonteerd door Armada Janse. 

 

Goede zichtbaarheid vind Heron Auto belangrijk. Zeker gezien de prachtige ligging welke goed te zien is vanaf de naastliggende drukke weg. Daarom heeft Armada Janse eind 2018 groot onderhoud gedaan aan de installaties. 

 

Hiermee ziet alles er als nieuw uit, is de zichtbaarheid optimaal en mag Heron Auto terecht trots zijn op deze mooie automotive campus. 

 

 

 

 

Terug naar overzicht

Armada Janse Lichtreclame Heron Purmerend
Armada Janse Lichtreclame Volkswagen Signing