Loven Trucks

Projectlocatie: Eschweiler (Duitsland)

Loven Trucks is een totaalaanbieder van alles wat met vrachtwagens te maken heeft. Loven staat vooral bekend als dealer van DAF-trucks in de regio Heerlen en Helmond.

 

Eind maart opende Loven Trucks een nieuwe vestiging in Eschweiler, Duitsland. De nieuwe vestiging betreft een moderne uitvalbasis, waar trucks en trailers worden verkocht, onderhouden en gekeurd.

 

Armada Janse kreeg de opdracht voor het produceren, leveren en monteren van twee gevelteksten DAF, één DAF fascia, twee directionals, één dealernaam tekst, zes baniermasten en een DAF pylon met een hoogte van maar liefst 10 meter.

 

Mede door onze expertise en ervaring heeft onze afdeling engineering in het voortraject rekening gehouden met de beton fundatie en het daarbij behorende ankerplan van de pylon. Daarnaast zijn er sterkteberekeningen gemaakt van de staalconstructie, waardoor getoetst en bewezen kan worden dat deze aan de regelgeving voldoet.

 

De panelen van de pylon zijn gemaakt van gebolleerde meervoudig gezette aluminium beplating welke voorzien zijn van ingelaste kopschotten en zettingen. De opschriften en logo’s zijn conform huisstijl van de klant en inwendig verlicht door middel van hoogwaardige witte led’s. Alle te realiseren primaire voedingen en opgenomen vermogens van de elementen zijn doorgegeven aan de klant, zodat de installateur de voeding kan aanleggen.

 

 

 

Terug naar overzicht

Lichtreclame Loven Trucks
Gevelreclame DAF
 montage door Armada Janse
Lichtreclame DAF Loven door Armada Janse
Montage DAF pylon door Armada Janse
Montage DAF pylon door Armada Janse