Mitsubishi en Hyundai - Peter Ursem

Projectlocatie: Purmerend

Eind november 2018 heeft Peter Ursem in Purmerend de nieuwbouw locatie in gebruik genomen. Dit erkend duurzame pand met moderne uitstraling biedt onderdak aan meerdere automerken. Hyundai, Mitsubishi en Nissan zijn de merken die in deze showroom en garage worden gepresenteerd. Armada Janse is bij twee van deze merken betrokken geweest met betrekking tot de buiten identificatie. 

 

Tijdens de bouw - fase is er al intensief contact met de dealer geweest om letterlijk en figuurlijk te zorgen voor de juiste fundatie voor de uitvoering van deze projecten. Voor het mooi en deugdelijk installeren van de objecten is overleg gevoerd over de juiste funderingen, constructieve voorzieningen en elektra aansluitingen. Daarnaast zijn er visualisaties en aanvullingen op technische tekeningen gemaakt, waardoor alle betrokkenen dezelfde verwachtingen hebben. Door deze documentatie en het overleg is de montage voorspoedig gelopen en is de afwerking zeer strak.  

 

In opdracht van Hyundai verzorgt Armada Janse al enkele jaren de installatie van diverse huisstijl identificatie elementen in heel Nederland. Op deze specifieke locatie zijn er voor Hyundai meerdere fascias, een 6 meter hoge pylon, een entree portaal en diverse buiten bewegwijzering gemonteerd. 

 

Voor Mitsubishi heeft Armada Janse naast de montage ook de productie van de elementen mogen verzorgen. Dit pand in Purmerend is de eerste in Europa die voorzien is van de nieuwe Mitsubishi huisstijl die recent is geïntroduceerd.

 

Deze elementen hebben  strakke rechte lijnen, een mat zwarte kleur en verlichte witte en rode accenten. Ook voor Mitsubishi is een indrukwekkende 4 meter hoge pylon gerealiseerd en het pand is voorzien van ruim 30 meter fascia met witte lichtlijnen.

 

Hiermee is pand klaar voor de toekomst.

 

 

 

 

Terug naar overzicht

Armada Janse gevelreclame