PCI Nederland

Projectlocatie: Lijnden

PCI, de grootste digitale werkplekspecialist van Nederland, is sterk aan het groeien. Mede vanwege deze groei heeft PCI Nederland recent een nieuw hoofdkantoor in Lijnden betrokken.

 

Armada Janse kreeg opdracht voor de demontage, het afvoeren en milieuvriendelijk vernietigen van de bestaande elementen, alsmede het produceren, leveren en monteren van diverse nieuwe outdoor signing. Alles conform de frisse en in het oog springende huisstijl van PCI Nederland.

 

Aan de snelwegzijde van het pand is een  dak-/ geveltekst met een lengte van ruim 10 meter  inclusief PCI embleem voorzien.

De aankomstzijde van het pand wordt inmiddels gesierd door een luifeltekst ‘Dé documentmanagers‘ boven de entree van het pand. Een pylon en een verlicht tuinelement in de vorm van het PCI embleem maken het plaatje compleet. De aanwezigheid van PCI op deze prominente locatie is dus niet te missen.

 

Naast het hoofdkantoor in Lijnden zijn inmiddels reeds drie aanvullende locaties in Duiven, Drachten en Haaksbergen voorzien van diverse PCI huisstijlelementen.

Hiermee is een optimale uitstraling voor de komende jaren gegarandeerd.

 

 

 

Terug naar overzicht

Armada Janse gevelreclame
Aramda Janse Lichtreclame
Armada Janse lichtreclame