Olympus

Locatie: Leiderdorp

Achtergrond 

In het voorjaar van 2017 is het hoofdkantoor van Olympus Nederland verhuisd naar een volledig nieuw bedrijfspand gelegen aan de zorgboulevard te Leiderdorp. Het moderne en duurzame gebouw met transparante uitstraling ligt op zichtlocatie direct aan de A4.

 

Armada Janse kreeg de opdracht voor het realiseren van drie lichtreclame installaties conform huisstijl voor het nieuwe bedrijfspand. De elementen hebben ieder een tekstlengte van ruim 6 meter. De reliëfletters en het beeldmerk zijn gemonteerd op een frame die is afgestemd op de kleuren van de gevel.

 

In opdracht zijn de teksten Olympus in twee verschillende kleurstellingen uitgevoerd. Zo is de tekst welke gemonteerd is aan de witte dakopbouw voorzien van blauwe licht doorlatende folie en de tekst welke is gemonteerd aan de blauwe glasgevel voorzien van witte licht doorlatende folie. Om het zicht vanuit de binnenzijde van de glasgevel niet te belemmeren, zijn de letterverstijvingen in de letterdozen verwerkt.

 

Alle drie de lichtreclames zijn voorzien van inwendig verlichte ledverlichting. Het eindresultaat is een opvallende lichtreclame zowel bij dag- als bij nachtwaarde, op zichtlocatie direct aan de A4.

 

 

 

Terug naar overzicht

Olympus
Olympus
Olympus
Olympus
Olympus
Olympus